Barcelona sikret seg colombiansk stopper for drøyt 110 millioner kroner

Barcelona og brasilianske Palmeiras har kommet til enighet om midtstopperen Yerry Mina (23).

Yerry Mina (23) er klar for Barcelona.  Foto: SERGIO PEREZ / X00213

fotball

Kontrakten hans med katalanerne løper til sommeren 2023.

Det bekrefter Barcelona på eget nettsted torsdag. Overgangssummen er på 11,8 millioner euro, tilsvarende drøyt 113 millioner kroner.

I tillegg har 23-åringen en utkjøpsklausul på 100 millioner euro.

– Mina kommer til klubben for å styrke forsvaret, fastslår Barcelona, som legger til at den offisielle presentasjonen av nyervervelsen vil skje «snart».

Barcelona og trener Ernesto Valverde (bildet) har styrket laget.   Foto: Manu Fernandez / AP / NTB scanpix

Ernesto Valverde og co. har for alvor fått brukt pengene fra sommerens Neymar-salg til Paris Saint-Germain i dette overgangsvinduet.

Nylig sikret La Liga-lederen seg Philippe Coutinho fra Liverpool for 160 millioner euro.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball