Bates forlater TIL

Blir ikke tilbudt kontrakt.

SLO ALDRI TIL I TIL: Stevan Bates forlater Tromsø.  Foto: Morten Kræmer/TIL

fotball

Den serbiske forsvarsspilleren Stevan Bates ble aldri noen suksess i Tromsø-drakten. Nå er han enig med klubben om at han forlater TIL i dag. Det melder til.no.

Bates er ikke aktuell for troppen som skal møte VIF på søndag.

Sportsdirektør Morten Kræmer sier at det ikke er noe dramatikk i dette.

— Stevan var ikke aktuell til kampen mot VIF, og vi hadde derfor ingen problemer med at han forlater TIL og Tromsø i dag, sier Kræmer.

28-åringen vil ikke få tilbud om kontrakt med Tromsø IL.

— Det ligger vel litt i kortene at vi ikke kommer til å tilby Stevan ny kontrakt. Stevan ønsker å spille for en klubb hvor han får spilletid, og i TIL har han slitt med å spille seg inn på laget, sier Kræmer.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball