Bayern-stjerne får hard kritikk: – Det er ikke greit

Sportssjefen mener Franck Ribérys oppførsel var uakseptabel.

Ledelsen i Bayern München er ikke spesielt imponert over oppførselen til Franck Ribery.  Foto: Michael Dalder / X01095

fotball

Midtbanespilleren likte svært dårlig å bli byttet ut da Bayern München innledet mesterligaen med 3-0-seier over Anderlecht.

Man skulle kanskje tro at en komfortabel seier i europacupåpningen sørget for ren harmoni i Bayern-troppen, men den gang ei. Ribéry viste med tydelighet at han ikke godtok å bli erstattet av Thomas Müller 13 minutter før slutt i tirsdagens kamp.

Franskmannen rev av seg drakten og kastet den i bakken like ved innbytterbenken. Sportsdirektør Hasan Salihamidzic mente oppførselen var uakseptabel og var raskt framme for å snakke med Ribéry.

– Dette får ikke skje i Bayern München. Det er ikke greit. Dette kommer vi til å snakke mer om, sier Salihamidzic, ifølge nyhetsbyrået DPA.

Bayerns rutinerte hovedtrener, Carlo Ancelotti, har jobbet med mange spillere av mer eller mindre eksentrisk karakter. Han tok Ribérys utbrudd med fatning.

– Noen ganger forstår ikke spillerne hvorfor jeg bytter dem ut. Ribéry leverte en god kamp, det handlet ikke om dét. Han trente ikke på søndag, og derfor ville jeg gi ham en pause, forklarer Ancelotti.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball