Bekreftet: Landu-Landu forlenger med TIL

Christian Landu-Landu takket nei til Viking og fortsetter i Tromsø.

Christian Landu-Landu.  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

fotball

Christian Tamba Landu-Landu er enig med TIL om en ettårskontrakt.

– Jeg er veldig glad for å signere Christian Landu-Landu fordi han tilfører laget kontinuitet. Han er en veldig viktig signering for klubben, spesielt med tanke på at vi ønsker å bygge en sterk kultur på Alfheim. Landu har vært her en stund og kjenner derfor klubben godt og vet hvordan vi ønsker å gjøre det, sier Simo Valakari.

Landu-Landu takket nei til et tilbud fra Viking, der han også var på medisinsk test i forrige uke.

– Det var et vanskelig valg med tanke på at jeg kunne kommet tilbake til VIking og Stavanger hvor jeg er ifra. Samtidig er jeg blitt glad i både TIL og Tromsø, og det som skjer i klubben er veldig spennende. Når jeg nå fikk muligheten til å være med på dette så var det vanskelig å takke nei. Det er en reise jeg har lyst til å være med på, og vi skal alle jobbe hardt for at TIL tar det neste steget, sier Christian Landu-Landu.

Midtbanespilleren var ikke fast i elleveren etter at Valakari kom til TIL i fjor.

– Selv om han ikke spilte så mye som han selv ønsket forrige sesong, så jobbet han hardt på hver eneste trening, og gjorde det han kunne for at laget skulle prestere best mulig. I hver situasjon, uansett om han spiller eller ikke, så setter han alltid laget foran seg selv, og når vi trengte han tilførte han laget noe ekstra i form av sin kraft og tilstedeværelse. Fakta er også at dersom vi klarer å beholde stammen i laget og skape kontinuitet vil resultatene bli bedre i et lengre perspektiv, sier Valakari.

– Jeg vet at konkurransen er hard om spilletid, men det at Simo ønsket å ha meg med videre var avgjørende. Jeg gleder meg til å komme i gang igjen og skal jobbe hardt for å spille meg inn på laget. TIL er en klubb hvor alle forutsetninger ligger til rette for at jeg kan utvikle meg videre som spiller å ta det neste steget i karrieren, sier Landu-Landu.

iTromsø oppdaterer saken!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball