Bekreftet: Magne Hoseth legger skoene på hylla

Superveteranen Magne Hoseth (37) tvitret onsdag at han har bestemt seg for å avslutte den aktive karrieren.

Magne Hoseth legger opp.  Foto: Blom, Christian / NTB scanpix

fotball

Som Rbnett skrev i romjula, har det tikket mot slutten på Hoseths innholdsrike karriere.

– Det er vel på tide å legge opp snart, men vi får se, sa Magne Hoseth da.

To uker senere er beslutningen tatt.

Hoseth vant i sin karriere fire seriemesterskap i Norge og ett i Danmark, samt tre cupmesterskap i Norge og ett i Danmark.

Han fikk 22 landskamper og ett landslagsmål.

På Twitter får Hoseth rikelig med ros og støttende meldinger fra supportere og andre fotballpersonligheter etter meldingen han sjøl skrev onsdag.

Om framtida sa Hoseth i romjula: – Ingenting er bestemt enda, men mest sannsynlig skal jeg bli trener. Jeg er ferdig med B-kurset for trenere, og skal i gang med A-kurset neste år, forteller han.

I løpet av karrieren spilte Hoseth for Averøykameratene, Molde, FC København, Vålerenga, Stabæk, Viking, Aalesund, Notodden og til slutt Kristiansund.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball