Bendtner, greske trenere og landslagsspilleren som var nær RBK i sommer

RBK-spiss. Verdensmester i hopp. Legenden Bjørn Wirkola (75) gjester Rasmus&Saga.
fotball

Det var i utgangspunktet sett på som en av de roligste RBK-ukene gjennom sesongen. Men det ble i stedet svært intense dager på Brakka, etter voldshendelsen Nicklas Bendtner var involvert i natt til søndag.

Dette er et helt naturlig tema i denne ukes Rasmus&Saga.

Det er også etterspillet etter sparkingene av Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun.

Hva vil en rettssak egentlig bety?

Hopper bak Wirkola: Ett stykk ren legende i podkaststudio denne gangen.  Foto: Mariann Dybdahl

Hopper med Wirkola

Bjørn Wirkola er denne ukes gjest, og det er ikke tilfeldig at den tidligere RBK-spissen - og ikke minst hopplegenden - er med denne uka. Wirkola har nemlig også lang fartstid fra RBK-styret, og vi diskuterer både utenomsportslig bråk og tøffe styreavgjørelser denne uka.

Vi er naturligvis også innom Wirkola selv. Mannen som kunne hoppe bakken ned søndag, og delta for RBK på treningskamp på grus i Gjølme dagen etter. Hvordan lot det seg kombinere? Og: Hvordan var det å være underlagt Nils Arne Eggen i trenerlegendens aller første år som RBK-trener?

I podkasten snakker vi også om det siste av rykter i RBKs trenerjakt. Og vi diskuterer en spiller som var ønsket på Lerkendal denne sommeren - men som det ikke ble noe av.

Slik lytter du

Du kan høre Rasmus & Saga ved å klikke på denne linken, eller ved å trykke på bildet øverst i saken.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus & Saga i Itunes.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball