Bendtner med ekstra ferie: – Ikke særbehandling

Nicklas Bendtner utsetter starten på sesongoppkjøringen.

Nicklas Bendtner forlenger ferien til 20. januar, og møter direkte til treningsleiren på Gran Canaria.  Foto: KIM NYGÅRD

fotball

Denne uka har RBK så smått begynt treningene igjen etter ferien. 11 spillere var til stede på «tjuvstarten» - den aller første treningen i Abra-hallen mandag. Der var ikke Nicklas Bendtner.

Men dansken vil heller ikke være på plass når RBK offisielt starter sesongoppkjøringen mandag 15. januar.

Årsaken er at dansken har fått innvilget ekstra ferie, og vil først slutte seg til resten av laget når RBK reiser på treningsleir til Gran Canaria 20. januar.

«Ikke særbehandling»

Likevel insisterer trener Kåre Ingebrigtsen på at det ikke handler om å særbehandle stjernen.

– Han følger resten av laget. Det eneste er at han har bittelitt flere dager. Han har holdt på en halv sesong lenger enn de andre, så det er ikke noen særbehandling, sier Ingebrigtsen til VG.

I Chile

For den som følger Nicklas Bendtners konto på Instagram, har fotballstjernen dokumentert at han virkelig har fått se seg rundt om i verden etter at RBK-spillerne fikk julefri.

Først var han på ferie med kjæresten Natasja Madsen på Maldivene. Så gikk ferden videre til Tyrkia. Dansk presse spekulerte vilt i om en overgang til Konyaspor var nært forestående etter at danske Se & Hør publiserte et bilde av Bendter i det han var i ferd med å boarde et fly til Istanbul.

Bildene på Instagram viser at turen til tyrkia handlet om nyttårsfering. De siste storyene og bildene på Bendtners instagram-konto ser ut til å være publisert fra Chile.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball