Blåmandag for RBK: Kommer seg ikke hjem

Rosenborg kjørte buss til Stavanger etter tapet mot Haugesund. Der blir de værende inntil videre.

Flyet ble innstilt. Bortsett fra Kåre Ingebrigtsen og noen få spillere, må laget vente på nytt fly i ettermiddag.  Foto: NTB scanpix

fotball

– Det er kjedelig, men lite vi kan gjøre med det. Vi får bare ta livet med ro og gjøre det beste ut av det, sier Jørn Jamtfall.

Rosenborgs keepertrener er også reiseleder for laget. Og da han skulle sjekke inn i mandag morgen, var beskjeden at flyet fra Sola til Værnes var kansellert.

Ekstra timer på hotellet

– Spillerne tok det greit. De fikk nye billetten og dro på rommet etter frokost. Det blir noen timer ekstra her, men de er flinke til å omstille seg så det går fint. Vi må takle litt motgang, sier Jamtfall.

Først i ettermiddag er laget tilbake i Trondheim, og som en følge av den sene returen utgår dagens trening.

Kåre dro i forveien

Mannen som tilsynelatende sliter litt med å takle den sportslige motgangen, trener Kåre Ingebrigtsen, er riktignok tilbake i byen noe tidligere. Sammen med fem av spillerne fikk han billett på et fly klokka 11.25.

– Det var flyselskapet som valgte ut de fem. Det var allerede gjort ombookinger da jeg skulle sjekke inn, sier Jamtfall.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball