Blir med videre i TUIL: – Mye tyder på at jeg forlenger

Kun detaljer gjenstår før Lars-Gunnar Johnsen (26) skriver under på ny TUIL-avtale.

FORLENGER: Lars-Gunnar Johnsen (t.h.) i sofaen sammen med styreleder Are Bessesen.   Foto: Rune Robertsen

fotball

26-åringen satt i spillerutvalget som skulle forsøke å finne ny trener, mens han selv var på utgående kontrakt. Etter helomvendingen som gjorde at Gaute Helstrup likevel blir med videre, tyder det meste på at Johnsen gjør det samme.

– Det tok en overraskende og positiv vending til det å få Gaute på plass. Gaute har hatt og har en sterk posisjon i spillergruppa og det var han vi ønsket som trener. Der vil jeg igjen takke (Thomas) Heide (sportslig leder) og klubben, som har klart og dratt dette i land, sier Lars-Gunnar Johnsen til iTromsø.

– Gjenstår litt

Etter pressekonferansen med Helstrup, gikk Johnsen i møte med Heide om sin egen framtid i klubben.

– Jeg har hatt fine samtaler med TUIL og vet jeg er ønsket med videre. Jeg prater godt med Heide, så får vi se. Jeg tror det er fint å være TUIL-spiller også i framtiden, uten at jeg skal forskuttere noe, sier Johnsen.

– Hva er det som gjenstår?

– Det gjenstår litt, men vi vet hvor vi har hverandre. Uten å forskuttere noe, TUIL er en klubb jeg er glad i og bryr meg om, så mye tyder på at jeg forlenger, men ingenting er pr. nå skrevet i stein.

– Er kontraktslengden det som gjenstår?

– Det er en av flere ting. Vi snakker fint sammen for å få til en løsning som er til det beste for begge parter, sier midtbanespilleren fra Senja.

– Trenervalget ble avgjørende

Johnsen legger ikke skjul på at re-ansettelsen av Gaute Helstrup har hatt mye å si.

– Jeg og resten av spillerne ønsket Gaute med videre. Det har spilt en rolle, og gjort det mer interessant, det skal jeg ikke legge skjul på. Samtidig er TUIL en klubb jeg er veldig glad i. Jeg har vært i klubben i tilsammen seks år over to perioder (2009–2012, 2016–2017) og blitt veldig glad i menneskene som jobber i klubben, og der inngår Gaute, sier Johnsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball