Blytung start på USA-karrieren for Demidov

Vadim Demidov og Minnesota United har fått en fryktelig start på MLS-sesongen.

Vadim Demidov og Minnesota United har fått en blytung start på MLS-sesongen. Her er nordmannen i aksjon for Brann i fjor. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix  Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

fotball

Søndag ble det 1-6-tap mot Atlanta United.

Josef Martinez (3), Miguel Almiron (2) og Jacob Peterson scoret målene for gjestene. Atlanta ledet 3-0 allerede etter 27 minutters spill, før Kevin Molino reduserte fra straffemerket for hjemmelaget Minnesota. Det hjalp lite. Ved kampslutt sto det 6-1 i favør bortelaget.

I forrige seriekamp, som i tillegg var sesongens første, tapte Minnesota 1-5 mot Portland. Dermed har Demidov og co. fått en blytung start på sesongen i Major League Soccer (MLS).

- Fansen var fantastisk i dag. De var med oss hele veien, og de presterte mye bedre enn det vi gjorde på banen, sa midtstopper Demidov etter kampen mot Atlanta, ifølge Minnesota Uniteds eget nettsted.

30-åringen, som forlot Brann etter forrige sesong, håper på bedring i fortsettelsen.

– Dette er noe vi må takle. Vi har virkelig ikke lyst til å skuffe fansen igjen i neste kamp, sier han.

Minnesota-trener Adrian Heath var naturlig nok skuffet etter femmålsnederlaget. Han sendte et lite stikk til Demidov og hans forsvarskolleger.

– Vi ga oss selv en altfor tøff oppgave i starten, da Atlanta fikk gå opp i 3-0. Vi fikk litt troen på 1-3, men så scoret Atlanta igjen. Atlanta hadde gode avslutninger, men vi forsvarte oss ikke bra i denne kampen, sa Heath.

(©NTB)