Braaten er hjemme mens Brann er i Spania

Nøkkelspilleren var ikke med på flyet sørover.

IKKE MED: Daniel Braaten trente for seg selv på forrige treningsleir, på Gran Canaria i januar. Nå er Brann igjen i Syden, rettere sagt Marbella i Spania, men Braaten er hjemme grunnet sykdom i familien. Til høyre Gregor Monsen i Branns medisinske apparat.  Foto: Bjørn Erik Larsen

fotball

MARBELLA: Lørdag ettermiddag landet Brann på flyplassen i Malaga. Derfra tok laget seg til Marbella, hvor de skal tilbringe den neste uken på «kampleir».

Det er uten nøkkelspillerne Daniel Braaten (35) og Ruben Kristiansen (29). Førstnevnte veteran er hjemme grunnet sykdom i familien, men er uansett ikke kampklar, grunnet en lårskade. Ifølge Brann er det uavklart om Braaten vil reise til Marbella senere i uken, eller bare trene hjemme.

For Ruben Kristiansen skyldes forfallet til leiren at samboeren er høygravid.

Den unge midtbanespilleren Halldor Stenevik (17) er heller ikke med til Marbella, fordi han er opptatt med U-landslagsspill for Norges G18-lag, som for tiden er på La Manga litt lenger nordøst i Spania.

Noen unge talenter er det likevel å se på Brann-leiren: Kantspilleren Marius Bildøy (17), midtstopperen Nicholas Marthinussen (17) og målvakten Emil Harloff (18), til vanlig Fjøra-spiller, er alle med på tur.

Brann skal spille to kamper i Spania den neste uken. Tirsdag venter det ungarske elitelaget Ferenc Puskas Akademia og fredag Sarpsborg 08 - laget som er stappet med bergensere og nylig sikret seg eks-Brann-spiller Kristoffer Larsen.

BT vil følge begge Brann-kampene under leiren direkte.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball