Bruttern, spillestil og åpenhet: Legendenes tøffe dom over RBK-våren

Bent Skammelsrud og Mini Jakobsen gjester Rasmus&Saga.
fotball

For første gang siden Rasmus&Saga gikk på lufta for to og et halvt år siden opplever man en noe større sportslig dump i veien på Lerkendal.

Derfor har vi invitert to med svært tett forhold til klubben, Bent Skammelsrud og Mini Jakobsen, til en grundig diskusjon rundt nåsituasjonen i klubben.

Det blir en time med dybdesnakk om spillestil. Om trening. Om spillerstallen. Og også om retorikken som brukes fra RBK-brakka til omgivelsene.

Hva har fungert?

Hva har ikke fungert?

Og hvordan er veien videre?

To gamle, to eldre: De i front har bøtta full av meritter. Det samme kan ikke sies om de to i bakgrunnen.   Foto: Kim Nygård

Kontrakter og VM-vraking

Vi er også innom duoens egne fotball-liv, hvor Mini gjengir innhold fra kontrakter skrevet i både inn- og utland som spiller. Han opplevde blant annet noen interessante varianter rundt temaet lønn.

I disse VM-tider forteller også Skammelsrud om dagen da VM-uttaket i 1998 ble foretatt. Midtbanespilleren hadde vært med i hele kvaliken, men da 23-mannstroppen kom?

Slik lytter du

Du kan høre Rasmus & Saga ved å klikke på denne linken, eller ved å trykke på bildet øverst i saken.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus & Saga i Itunes.

HØR SISTE UTGAVE AV PODKASTEN RASMUS & SAGA VED Å TRYKKE PÅ DENNE LENKEN

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball