Bryant (29) har vært i spanske storklubber. Nå skal han trene TIL-talenter.

Halvt amerikansk og halvt argentinsk. Bryant Lazaro er ansatt på NTG som ny trener for TILs G18-lag.

ANSATT: Bryant Lazaro.   Foto: Privat

fotball

Det forteller NTG-sjef Sigurd Rushfeldt torsdag formiddag.

– Han går inn som trener på heltid på NTG Fotball gutter der han også vil være trener for TILs U18-nasjonale serielag. Bryant har trenerfaring fra to spanske toppklubber, Levante og Sevilla. I Levante jobbet Bryant i diverse roller i forskjellige aldersgrupper på Levantes akademi, perioden fra 2013–2016. I Sevilla var han i 2016/17 assistenttrener for deres U21-lag. Han var i tillegg en kort periiode i Skottland som assistenttrener og analyseansvarlig for Hearts A-lag, forteller Rushfeldt.

Dermed er en ny brikke for TILs aldersbestemte lag på plass. iTromsø kunne onsdag fortelle at Ola Rismo blir leder for TIL 2 i 2018.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball