Bryne henter midtbanespiller

Sean Aerts (24) er klar for Bryne.

Belgieren Sean Aerts viste seg som en god fighter og ballfordeler da han prøvespilte for Bryne mot Vard Haugesund.   Foto: Egil Ø. Nærland

fotball

Midtbanespilleren kommer fra den belgiske klubben KSK Hasselt (nivå fire), og har signert en kontrakt som binder ham til Bryne ut neste år. Det bekrefter klubben på sine nettsider.

Den 24 år gamle belgieren har trent med Bryne tidligere i år, og fikk spille 75 minutter av treningskampen mot Vard Haugesund i starten av februar. Der imponerte han såpass at Bryne nå har valgt å signere ham.

– Vi så det her og vi har sett det den uken han har trent med oss, Sean er en god spiller, klok i plasseringene og flink med pasningene, sa Bryne-trener Jan Halvor Halvorsen til Aftenbladet etter 2–1-seieren mot Vard.

Tidligere i vinter har Bryne hentet Andreas Juvet Hoppestad (keeper fra Fløy), Tor André Skimmeland Aasheim (Jerv), Pål Aamodt (Levanger), Petter Havsgård Martinsen (Nest-Sotra) og Andreas Dybevik (Sandnes Ulf). I tillegg har den lokale unggutten Petter Øfsteng (17) signert proffkontrakt med klubben.

Einar Tunheim Lye og Vegard Skjørestad er blant dem som har forlatt Bryne siden i fjor.