Celtic-interesse for Mohamed Elyounoussi

Ronny Deila (40) er interessert i å hente Molde-spilleren til Skottland.

Mohamed Elyounoussi bekrefter interessen fra Celtic, men sier samtidig at det er flere klubber som er interessert.  Foto: Digitalsport

fotball

Skottlands største avis hevder MFK-spilleren vil gå for 25 millioner kroner.

Moldes Mohamed Elyounoussi (21) kan være på vei til tidligere Europa League-konkurrent Celtic. Ifølge Skottlands største avis, The Sun, har Ronny Deila et sterkt ønske om å hente venstrevingen som var med å sende dem ut av Europa League denne sesongen.

Etter det Aftenposten erfarer er det stor interesse fra flere klubber for den 21 år gamle angriperen, som i høst fikk vist seg skikkelig frem i Europa League.

Overfor VG bekrefter Elyounoussi interessen fra Celtic:

Ronny Deila smilte før kampen mot Molde og trener Ole Gunnar Solskjær, men Celtic-sjefen smilte ikke like bredt etterpå. Nå vil nordmannen hente Elyounoussi til Skottland.  Foto: Digitalsport

— Stemmer at det er interesse, men det er det fra andre steder også, sier 21-åringen.Til Aftenposten sier «Moi» at han ikke ønsker å si noe mer om saken, og at han nå har fokus på treningene med Molde.

25 millioner

Molde vant 3-1 mot Celtic hjemme i Europa League-gruppespillet, og klarte også sterke 1-2 borte på Celtic Park. Elyounoussi scoret i begge oppgjørene.

Han endte med 12 mål for Molde i fjorårets eliteserie, hvor han fikk sjansen fra start 25 ganger.

The Sun skriver at norsk-marokkaneren, som har to år igjen av kontrakten med MFK, trolig vil bli solgt for to millioner pund, drøyt 25 millioner norske kroner.

Agenten: — Ingen kommentar

Det er Tore Pedersen som er Elyounoussis agent. Pedersen representerer også Ronny Deila, og hans to norske spillere, Stefan Johansen og Kristoffer Ajer. Overfor The Sun ønsker han ikke å kommentere den mulige overgangen.

Deila, som har måttet tåle kritikk for Celtics ujevne prestasjoner, har også nylig kjøpt forsvarsspilleren Erik Sviatchenko fra danske FC Midtjylland.