Chat med Helge Skog under «Slaget om Nord-Norge»!

Helge Skog tar både ballen og bodøværingan, fra klokken 16.50!

  Foto: Ronald Johansen

fotball

Det er 16. mai, og nok en gang duket norsk fotballs nordligste «nabooppgjør» av format.

Slaget om Nord-Norge har kampstart klokken 18.00 på Aspmyra, hvor Tromsø IL skal gi alt mot erkerivalen Bodø/Glimt.

iTromsøs journalist Helge Skog har prikket inn toppformen gjennom å innta et berg av Mydland-pølser, og skylt disse ned med bøttevis av bayer.

Følg det prestisjetunge fotballdramaet sammen med Helge fra klokken 16.50.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball