Chat med Helge Skog under Stabæk-TIL i kveld

Helge Skog tar både ballen og mannen fra klokken 17.30.

Helge Skog chatter med leserne under Stabæk-Tromsø. 

fotball

«Gutan» til Simo leverte en fantastisk prestasjon hjemme mot Strømsgodset i midtuka. I dag reiser TIL til Bærum og Nadderud for å møte Stabæk.

Kan Tromsø følge opp de to gode foregående kampene mot Ranheim og Godset?

Følg kampen sammen med iTromsø-journalist Helge Skog, som sitter ringside på Alfheim, og send inn dine spørsmål og synspunkter underveis i kampen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball