Chelsea gir Mourinho full støtte

Chelsea gjør det klar på egen hjemmeside at de stiller seg fullt og helt bak sin manager José Mourinho og spillertroppen.

Chelsea-manager José Mourinho er under press, men har ifølge klubben full tillit.  Foto: NTB Scanpix

fotball

Klubben skriver: «Vi gjør det klar at José har vår fulle støtte. Som José selv sier, så har ikke resultatene være gode nok og lagets prestasjoner må bli bedre. Men vi tror at vi har riktig manager til å snu det hele og få sesongen på rett kjøl igjen. Vi mener at han har troppen til å klare det».

  • Mourinho holdt sju minutter lang forsvarstale etter tapet i helgen. Les mer her!

Det har skjedd før at klubber har backet sine managere full ut i all offentlighet, for deretter å sparke dem rett omtrent umiddelbart etterpå.

Om dette vil skje i Chelsea er det for tidlig å si noe om. Men det skal sies at Mourinho har et rykte som manager som få kan leve opp til. Portugiseren har levert resultater på løpende bånd i flere klubber gjennom 15 år.

  • Liverpool nærmer seg ansettelse av ny trener etter Rodgers-sparkingen. Les mer her!

Chelsea tapte 1-3 hjemme i helgen og er plassert på 16.-plass i serien. Under pressekonferansen i etterkant av kampen mot Southampton holdt Mourinho en sju minutter lang monolog der han bedyret at han var riktig mann for Chelsea, og han betonet at han ikke hadde til hensikt å slutte i jobben.

— Hvis de kvitter seg med meg nå, vil de kvitte seg med den beste manageren klubben noen gang har hatt, var ett av budskapene til den pressede manageren under pressekonferansen. (©NTB)

Hekta på Premier League? Da anbefaler vi disse sakene: