Chelsea-legende får trenerjobb i Nylands Aston Villa

John Terry hadde så vidt rukket å sette punktum for karrieren som fotballspiller før han fikk ny jobb.

John Terry blir assistenttrener i Aston Villa.   Foto: Richard Sellers / PA via AP / NTB scanpix.

fotball

Nå blir han assistenttrener i Aston Villa.

Søndag meldte tidligere England- og Chelsea-kaptein John Terry at han ga seg som fotballspiller. 37-åringen har vært klubbløs siden han forlot Aston Villa i sommer.

Sent onsdag kveld bekreftet Aston Villa at Terry blir assisttrener i landslagskeeper Ørjan Nylands klubb.

Det skjer samtidig som den engelske førstedivisjonsklubben presenterte Dean Smith som hovedtrener, etter avskjeden med Steve Bruce.

Terry spilte for Chelsea i 19 sesonger og vant en bråte med trofeer med London-klubben, deriblant fem Premier League-titler, fem FA-cupgull og én mesterligatriumf.

37-åringen forlot Chelsea etter 2016/17-sesongen. Deretter gikk veien videre til Aston Villa i mesterskapsserien. Midtstopperens siste proffkamp kom i 0-1-tapet mot Fulham i opprykksfinalen på Wembley i mai.

Han fikk også med seg 78 kamper for England mellom 2003 og 2012.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball