Coolen gjør flere endringer på laget mot Salzburg

Erlend Dahl Reitan får sjansen fra start mot Salzburg.

Erlend Dahl Reitan starter på høyrebacken for RBK.  Foto: Christine Schefte

fotball

Rosenborg var sjanseløse på bortebane mot Salzburg, og gikk på en 3–0-smell mot østerrikerne. I kveld jakter Rosenborg revansje og poeng mot gruppelederne i Europaligaen. Motstanderen er så langt ubeseiret i årets gruppespill.

Det har vært en tung start på Europa-høsten for Rosenborg, og etter tre kamper har de ennå ikke tatt poeng. Et tap i dag, og poeng til RB Leipzig i kveldens kamp vil bety at alt håp om avansement fra gruppespillet er ute for RBK.

Rosenborg mangler flere spillere i kveldens oppgjør. Tore Reginiussen tråkket over i hjemmeoppgjøret mot Odd, og er ikke klar til kveldens kamp mot Salzburg. Dermed tar Besim Serbecic plassen i midtforsvaret sammen med Even Hovland. Enda en av de faste spillerne i forsvaret er ute. Vegar Eggen Hedenstad er ikke blant de elleve som starter, og erstattes av Erlend Dahl Reitan på høyrebacken.

Pål-André Helland er heller ikke med i troppen mot østerrikerne. RBK-trener Rini Coolen sa under onsdagens pressekonferanse at vingen er spilleklar, men er ikke i form til å spille tre kamper i uka. Han blir derfor spart til den avgjørende seriekampen mot Start på søndag. Inn på laget kommer i stedet Samuel Adegbenro.

Her er laget mot Salzburg:

André Hansen - Birger Meling, Even Hovland, Besim Serbecic, Erlend Dahl Reitan- Mike Jensen, Anders Ågnes Konradsen, Djordje Denic - Samuel Adegbenro, Alexander Søderlund, Nicklas Bendtner

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball