DIREKTE: Følg Branns første Marbella-kamp direkte med «Doddo»

Tirsdag ettermiddag venter ungarsk motstand for Brann. Les siste nytt og følg kampen her!

KAMP PÅ GANG: Hva Peter Orry Larsen (til v.) sysler med her er ikke godt å si, men han og Brann-lagkameratene, blant andre Azar Karadas (midten) og Kristoffer Barmen, skal være klare for kamp tirsdag ettermiddag. Følg kampen direkte her.  Foto: Tor Høvik

fotball

Marbella/Bergen: Brann er i Marbella i Spania på «kampleir».

Den første av ukens to treningskamper spilles tirsdag klokken 16.30, mot et ungarsk elitelag.

Eduardo «Doddo» Andersen følger selvsagt med - og dekker kampen direkte.

Send gjerne inn spørsmål og kom med egne betraktninger underveis i kampen!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball