DIREKTE: Fullstendig overkjøring fra Manchester City

Følg første semifinale i ligacupen direkte 20.45.

  Foto: JASON CAIRNDUFF / X03805

fotball

Det er klart for første kamp i den andre semifinalen i den engelske ligacupen. Manchester City tar imot sensasjonslaget Burton Albion fra League One (nivå tre) på hjemmebane.

Pep Guadriolas lyseblå menn er enorme favoritter mot laget som ledes av Nottingham Forest-legende Nigel Clough.

Tottenham slo Chelsea 1–0 i første kamp i den andre semifinalen tirsdag kveld.

Følg Manchester City-Burton direkte her:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball