Da laget hans virket fortapt, inngikk Serie A-treneren et veddemål. Straffen tok ni dager.

Crotone-trener Davide Nicola syklet 1300 kilometer etter klubbens knallsterke avslutning.

Davide Nicola måtte sykle 1300 kilometer etter at hans Crotone berget plassen på øverste nivå i Italia.  Foto: Matteo Bazzi / TT / NTB Scanpix

fotball

Crotone berget plassen i Serie A med et nødskrik. Det hadde hovedtrener Davide Nicola så lite tro på i april at han inngikk et veddemål.

Nicola fortalte spillerne sine at han skulle sykle Italia på langs om laget unngikk nedrykk. Hovedtreneren inngikk avtalen da laget så ut til å rykke ned, men etter å ha vunnet seks av de siste ni kampene i sesongavslutningen, berget laget seg med to poengs margin.

Dermed måtte Nicola fullføre sykkelturen på rundt 1300 kilometer.

44-åringen fullførte turen søndag da han ankom Torino, ni dager etter at han forlot Crotone. Det skriver BBC.

– Om jeg er sliten? Jeg føler enn så lenge ingen smerte, sa han og la til.

– Det har vært en fantastisk tur, et eventyr. Fra i morgen vil jeg kanskje føle meg litt sliten, men det som teller for meg er at mitt mål er blitt oppnådd.

Hovedtreneren bestemte seg for å inngå avtalen med sine spillere etter å ha vunnet 2–1 borte mot Chievo. Det var Crotones første borteseier for sesongen.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball