Dagen etter gullet våknet Eggen til at han burde få sparken

PODCAST: Rasmus&Saga gjester Nils Arne Eggen hjemme på Fannrem.
fotball

I forbindelse med bokutgivelsen «Nils Arne» dro Rasmus&Saga til Fannrem og besøkte Nils Arne Eggen.

Sammen med forfatter Otto UIseth ble det en drøy time om en undervurdert spiller- og hoppkarriere, om de første årene som trener – og om mer private ting som savnet etter å ha mistet både kona Karin og sønnen Knut Torbjørn.

I forbindelse med bokutgivelsen «Nils Arne» dro Rasmus&Saga til Fannrem og besøkte Nils Arne Eggen.   Foto: Adresseavisen

Vi snakker også om opplevelsen i 2010, da Eggen ønsket å gjøre comeback men ble avvist. Og om 1993, da det var nære ved at hele Eggen-epoken var over før den fikk startet. Underveis er vi også innom den mye omtalte «kemnersaken» fra 1991.

Slik lytter du:

Du kan høre Rasmus & Saga ved å klikke på denne linken, eller ved å trykke på bildet øverst i saken.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus & Saga i Itunes.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball