Dahl Reitan ble matchvinner med sin første scoring for Bodø/Glimt

Det utlånte RBK-spilleren senket Tromsdalen.
fotball

Bodø/Glimt - Tromsdalen 1–0

Erlend Dahl Reitan headet inn målet som ga Bodø/Glimt 1-0-seier mot Tromsdalen. Nå mangler Glimt bare én seier før opprykket til Eliteserien er i boks.

Bodø/Glimt har herjet i 1. divisjon denne sesongen. 17 av 24 kamper har endt med full pott. Kun to ganger har de gulkledde tapt.

Det sto lenge målløst i tirsdagens nordnorske møte på Aspmyra. Etter en sjansefattig 1. omgang, kunne Reitan avgjøre til vertens fordel med et hodestøt kvarteret før slutt.

Ifølge fotball.no er det ungguttens første mål for Bodø/Glimt.

Erlend Dahl Reitan er på utlån fra RBK til Bodø/Glimt ut sesongen.  Foto: Roald, Berit / NTB scanpix

Dermed spratt Glimt opp i 56 poeng. Hele 16 poeng skiller ned til treer Ranheim når seks runder gjenstår.

Én seier til er nok for at Glimt formelt sikrer opprykket. Hjemme i Bodø har nordlendingene solide 10-2-0 på tolv forsøk. Det er brutal opprykksform.

Vertenes toppscorer Kristian Fardal Opseth fant ikke veien til mål tirsdag. Han står med pene 19 av Glimts 57 mål i årets 1. divisjon.

En skade på Glimts keeper Ricardo gjorde at Opseth tok på seg keeperdrakten på overtid, men Ricardo ristet av seg smertene, og Opseth kunne raskt ta av seg keeperdrakten igjen.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball