Dæhli hyller Solskjær: «Uten deg...»

Mats Møller Dæhli med hilsen til Ole Gunnar Solskjær etter Cardiff-avgangen.
fotball

Torsdag ble det offisielt bekreftet at Ole Gunnar Solskjærs tid som Cardiff-manager er over.

Omtalen fra flere hold har vært knusende, blant annet fra Wales Online-kommentatoren Paul Abbandonato som kalte Solskjærs ledelse for «forvirret, kaotisk og uvitende».

Det å være med på Cardiff-nedrykket og påfølgende skuffende seriestart i divisjonen under, kan skade Solskjærs drøm om å bli Premier League-manager igjen.

Takket på Instagram

— Det er uvanlig at relativt uerfarne trenere får sjansen til å overta som manager i Premier League. Det tilbudet er jeg usikker på om han får igjen, sier Chris Wathan.

En av Solskjærs egne setter imidlertid tydelig pris på det Ole Gunnar Solskjær har gjort for ham og hans karriere. Mats Møller Dæhli - Solskjær-elev i Manchester United, Molde og Cardiff - la i dag ut en hilsen til eks-treneren på Instagram.

«Uten deg hadde jeg ikke vært der jeg er i dag. Takk. Masse lykke til videre», skrev Dæhli under et bilde av ham og Solskjær.

På bildet holder duoen pokalen Molde vant med cupfinaleseieren over Rosenborg i fjor.

Usikker om Dæhli fortsetter

I tillegg til Møller Dæhli hentet Solskjær også inn Magnus Wolff Eikrem og Jo Inge Berget til Cardiff. Berget har siden gått til Ronny Deilas Celtic.

Mats Møller Dæhlis framtid i klubben var usikker allerede da nedrykket fra Premier League ble et faktum i våres. Med Solskjær-exiten øker sannsynligheten for at 19-åringen forsvinner fra Cardiff når januarvinduet åpner.