Dansk klubb byr på Ulrik

Ulrik Yttergård Jenssen kan forlate Tromsø IL.

PROTESTERER: Ulrik Yttergård Jenssen er uenig med en dommeravgjørelse i kampen mot Strømsgodset.  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

fotball

Etter det iTromsø kjenner til skal den danske superliga-klubben Nordsjælland ha lagt inn et bud på ham.

Konfrontert med dette, sier sportssjef Svein-Morten Johansen:

– I den perioden vi er inne i kommenterer jeg på generelt grunnlag ikke spillerlogistikk. Derfor blir mitt svar også her at det ønsker jeg ikke å kommentere, sier sportssjefen.

Nordsjælland ligger på tredjeplass i superligaen, kun fem poeng bak Midtjylland og fire bak Brøndby.

Ulrik Yttergård Jenssen er representert av det danske agentselskapet People in Sports. De ønsker ikke å si noe rundt tilbudet til Jenssen.

– Jeg har ingen kommentarer, sier Michael Steensgaard, partner i People in sports, til iTromsø. Steensgaard er kjent fra sin aktive karriere som tidligere Liverpool- og Southampton-keeper.

I sommer avslo TIL et bud fra en belgisk klubb på U21-landslagsspilleren som kom til Tromsø fra Lyon i august 2016. Han har tidligere også vært i søkelyset til nederlanske NEC Nijmegen.

TIL-stopperen selv har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

Twitterkontoen Silly Season har omtalt Nordsjællands interesse:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball