Deila: - Jeg merker presset hele tiden

Ronny Deila sier kritikken i kjølvannet av tapet for Motherwell forrige helg er unngåelig, men er sikker på at spillerne slår tilbake når Hearts of Midlothian venter søndag.

Ronny Deila og Celtic leder ligaen, men fansen forventer større suksess. Spesielt i Europa.  Foto: NTB Scanpix

fotball

Celtic topper fortsatt ligaen, men tapet for bunnlaget Motherwell var en ny stygg ripe i lakken for Deila. Nordmannen har fått mye kritikk, men han lever godt med presset.

— Jeg merker presset hele tiden. Vi vil vinne, det har jeg sagt mange ganger. Jeg vet hvorfor jeg er her, det er for å vinne trofeer, å prestere i Europa, og det skal jeg gjøre, sier han, ifølge Celtics nettside.

Aberdeen henger så langt med i kampen om seriegullet, og stadig flere supportere har vendt seg mot Deila den siste tiden, spesielt etter at de ikke klarte å kvalifisere seg for mesterligaen, for så å mislykkes i europaligaen.

— Fansen har sine meninger, og meningene varierer blant dem. Det viktigste er at de stiller seg bak laget. Det er jeg sikker på at de gjør, og jeg gleder meg til å gå for tre poeng søndag, sier han.

Hearts er nummer tre på tabellen og er et vanskelig lag å slå på eget gress. Celtic er på sin side ligaens klart beste bortelag, og har fem strake borteseirer.

Celtic fortsetter julen med bortekamp mot Dundee kommende onsdag, før Partick kommer på besøk like over nyttår. (©NTB)