Dempsey: – Vi rykker ikke ned

Fotballradioen hadde innspilling med en svært offensiv Mark Dempsey på Håndverkeren fredag kveld.

Fotballradioen med Jesper Mathisen og Pål Wollebæk Jørgensen.  

fotball

– Vi rykker ikke ned, sa en bastans Mark Dempsey da han var med i Fotballradioen fredag kveld.

På Håndverkeren, foran et hundretalls tilhørere, kom det frem at engelskmannen har stor tro på eget lag foran 2018-sesongen.

Start-treneren tar for seg tanker om Start-stallen og vurderer den opp mot det han har opplevd tidligere i norsk fotball.

Konklusjonen vil nok overraske mange. Hør episoden under:

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball