Det elleville strippeshowet etter cupfinalen går verden rundt

Nå får hele verden se Lillestrøm-spilleren uten en tråd.

Tyske Bild er en av flere internasjonale medier som har fanget opp strippeshowet til Lillestrøm-spilleren Aleksander Melgalvis.  Foto: Faksimilie fra Bild / NTB scanpix

fotball

Aleksander Melgalvis tok fullstendig av etter at Lillestrøm hadde slått Sarpsborg i cupfinalen.

På festen søndag kveld leverte han rene strippeshowet foran lagkamerater og LSK-fans.

Og det er slett ikke bare Norges befolkning som har fått innblikk i Melgalvis’ kropp de siste dagene – nå har strippeshowet spredd seg til en rekke medier i utlandet.

«Høydepunktet kom etter cupfinaleseieren», skriver den tyske storavisen Bild, som har illustrert med flere bilder fra showet.

Også i Bosnia

Avisen har fått med seg NFFs reaksjon. Fotballforbundet mente det var feil å stikke penis inn i kongepokalen.

«Menneskelige kronjuveler i kongepokalen var i drøyeste laget for fotballforbundet», skriver Bild.

Aleksander Melgalvis sjokkerte både medspillere og fans under cupfinalefesten.  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix

Men det er slett ikke bare tyskerne som har kunnet se bildene. Italienske TodaySport konstaterer at «midtbanespilleren Aleksander Melgalvis fant en svært original måte å feire på, der han helt strippet på scenen dekket sin penis med pokalen».

Tirsdag ettermiddag har også den britiske tabloidavisen The Sun nevnt feiringen.

Men det stopper ikke der, langt ifra. Nettstedet Klix i Bosnia-Hercegovina har også delt bildene med sine lesere.

– Jeg angrer ikke

Melgalvis har ikke besvart våre henvendelser, men han sa dette til Aftenposten mandag:

– Det ble en spontan, artig greie som jeg fikk mange gode tilbakemeldinger for. Artig var det, sa han.

– Det var selvfølgelig ikke intensjonen å støte noen, så jeg legger meg flat og beklager. Det var en impulsiv handling, som skjedde helt tilfeldig. Jeg angrer ikke på det jeg gjorde, men beklager selvfølgelig til dem som føler seg krenket, sa Melgalvis videre.

NFFs kommunikasjonssjef Yngve Haavik sa følgende:

– Å vinne et cupgull er stort og selvfølgelig skal det feires. Men det er fullt mulig å få til uten at man viser kongepokalen og det den representerer så lite respekt. Det var helt sikkert ikke Melgalvis sin intensjon, men dette blir uansett feil. Det tror vi både Melgalvis og Lillestrøm er enige i.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball