Det er nå Bendtner skal skinne

Rosenborgs tause danske er selvskreven på topp mot Dundalk. RBK kjører uforandret lag fra sist kamp.

Nicklas Bendtner starter på topp mot Dundalk.   Foto: Mariann Dybdahl

fotball

DUNDALK: Han har vegret seg for å gi intervjuer før kampstart i Irland – men det er nå Nicklas Bendtner skal være tunga på vektskåla når RBK endelig skal tilbake i Europa. Når RBK i kveld møter Dundalk på bortebane, er dansken selvskreven på topp.

Uforandret fra sist

«Årsbeste» var trener Kåre Ingebrigtsens dom etter 5–1 mot Sandefjord sist. Og Bruttern følger en gammel oppskrift – «never change a winning team». Han mønstrer de samme elleve i Dundalk som endelig fikk snudd ketsjupflaska skikkelig sist helg.

Jensen med ispose

Mike Jensen er fullt restituert fra lårstrekken han pådro seg mot Sogndal, men gikk av etter om lag en time sist. Dansken sliter fortsatt litt med en overbelastning i det venstre kneet, og fikk en ispose på det såre kneet etter tirsdagens trening i Dundalk.

Hansen gleder seg litt ekstra

Bakerst er André Hansen selvsagt for RBK. Han fikk ikke med seg noen kamper i Europa i fjor på grunn av skade.

– Det gjør at jeg gleder meg litt ekstra nå. Det er litt cupfinale over disse kampene. Jeg ser frem til det. Det var veldig artig i 2015, da vi gikk hele veien, sier han.

Rosenborg reiste til Irland med 19 mann. Det betyr at en i troppen må se kveldens kamp fra tribunen. Den mannen er Elba Rashani.

Slik spiller RBK:

André Hansen – Vegard Eggen Hedenstad, Johan Lædre Bjørdal, Tore Reginiussen, Jørgen Skjelvik – Mike Jensen, Anders Konradsen, Matthías Vilhjálmsson – Pål André Helland, Nicklas Bendtner, Fredrik Midtsjø.

Hør siste Rasmus & Saga: