Dette blir TILs lag mot Vålerenga

Oliver Kjærgaard (19) får sjansen fra start.

TØFF TAKLING: Her setter Christian Landu-Landu inn en altfor sein takling på Jostein Gundersen. Til venstre er Morten Gamst Pedersen og Gjermund Åsen.  Foto: Øyvind Sivertsen

fotball

SOTOGRANDE, SPANIA: TILs danske prøvespiller ble drillet i førsteelleveren på treningen i dag. Etterpå bekreftet Simo Valakari laget til iTromsø:

TIL (4–3–3): Gudmund Kongshavn–Tom Høgli, Magnar Ødegaard, Jostein Gundersen, Kent-Are Antonsen–Oliver Kjærgaard, Morten Gamst Pedersen, Gjermund Åsen–Aron Sigurdarson, Runar Espejord, Lasse Nilsen

– Oliver starter kampen, ja. Han er en smart spiller som forstår hvordan du skal spille fotball. Han er ung, så det er mye rom for forbedringer, men han er en interessant spiller. Det blir bra å få sett ham i en ordentlig kamp mot Vålerenga som er et kvalitetslag, sier Valakari til iTromsø.

STARTER: Oliver Kjærgaard er i startelleveren mot Vålerenga.  Foto: Øyvind Sivertsen

Kampen mot Vålerenga går i Marbella og starter kl. 18.00.

– Det blir en god test for oss. Som alltid i preseason er lagene i ulike faser. Noen har trent hardere enn andre inn mot kamp, så du vet aldri hvordan det slår ut. Men vi går alltid til en kamp for å vinne. Er vi i stand til det? Jeg kan ikke garantere det, men som jeg sa til spillerne: «Ingen unnskyldninger». Vi må gjøre vårt beste, og da får vi det vi fortjener, sier Simo Valakari.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball