Dette hvisket en slagen Mourinho til Chelsea-sjefen

Italienske leppelesere har tydet ordvekslingen.

Manchester United-manager José Mourinho hvisker noe til Chelsea-manager Antonio Conte. Mandag kom det fram at han sa at «dette er nedverdigende».   Foto: NTB Scanpix

fotball

José Mourinho likte dårlig Antonio Contes jubling etter Chelseas nedsabling av Manchester United. «Det er nedverdigende», skal portugiseren ha hvisket til sin kollega.

Verken Mourinho eller Conte har kommentert hva som ble sagt, men en samlet fotballverden har gått ut fra at det hadde noe med Contes ivrige gester for å få i gang hjemmepublikummet mot slutten av kampen å gjøre.

Nå har Sky Italia fått tolket hva som virkelig ble sagt:

«Du jubler ikke slik når det står 4-0. Du kan gjøre det på 1-0, ellers er det nedverdigende for oss», skal Mourinho ha sagt på italiensk, ifølge TV-kanalen.

Zlatan får kritikk

Nedverdiget blir derimot United i britiske medier. Etter stortapet har kritikken vært nådeløs. I Manchester Evening News slaktes spillerne totalt, og Zlatan Ibrahimovic spesielt.

— I fem Premier League-kamper har han kastet bort sjanser. Det koster United poeng og gjør at hans plass kan være i fare, skriver avisen om svensken som nå har gått målløs i nettopp fem strake seriekamper.

- Vi må være mentalt sterke

Allerede onsdag skal José Mourinhos menn ut i en ny vanskelig kamp når byrival Manchester City er motstander i ligacupen.

Mata, som kom inn etter pause, mener at onsdagens kamp mot City vil være en flott anledning for spillerne å slå tilbake.

– Det høres kanskje ut som en klisjé, men det er tilfellet. Når du vinner og alle jubler er det er lette å være samlet og feire sammen. Men etter et slikt tap må vi være mentalt sterke og stå på, sa Mata.

– Vi vinner og taper sammen, la han til.

Til tross for det klare tapet, og at laget ble utspilt på Stamford Bridge, fortsatte United-fansen å synge høylytt og taktfast. Så høyt at Chelsea-manager Antonio Conte oppfordret hjemmefansen til å matche dem da hans lag gikk opp til 4-0. – Mange takk til fansen som tok turen til London. Dere sluttet ikke å heie på oss gjennom samtlige 90 minutter selv om det gikk oss imot. Dere er bare helt utrolige, sa Mata.

– Jeg håper å gi dere en seier som dere fortjener til onsdag, sa spanjolen som også ville gi Chelsea-fansen ros.

(©NTB)