Diego Costa med drømmestart i Atlético Madrid-comebacket

Spissen brukte bare seks minutter på å tegne seg i scoringsprotokollen da han var tilbake i Atletico Madrid-drakta.
fotball
  • Se alle målene i vinduet nederst i saken

Lleida-Atletico Madrid 0–4

Atlético Madrid vant enkelt 4-0, men for bortefansen kom det store høydepunktet 21 minutter før slutt.

Da satte Diego Costa inn kampens tredje mål og gjenåpnet målkontoen i den spanske hovedstadsklubben etter overgangen fra Chelsea.

Med til historien hører det at den brasilianskfødte spissen hadde kommet inn som innbytter kun seks minutter tidligere.

Fernando Torres og den uruguayanske midtstopperkjempen Diego Godin scoret Atletico Madrids to første mål i kampen. På tampen fastsatte Antoine Griezmann resultatet til 4–0.

I Atletico-miljøet håper man at kontroversielle Costa igjen vil gjøre klubben til en tittelutfordrer.

I 2013 bidro angriperen sterkt til at klubben vant den spanske cupen, og sesongen etter ble det ligagull med den spanske landslagsspilleren på laget.

Se alle målene her:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball