Drillo-assistent tabbet seg ut i kortspill - var sikker på å få sparken

Egil «Drillo» Olsen fyller 75 år på lørdag. Hør Tjærnås dele fra tiden i Wimbledon.
fotball

I ukens Aftenpodden Sport hyller vi tidligere landslagssjef Egil «Drillo» Olsen som fyller 75 år lørdag.

Lars Tjærnås har jobbet med Drillo i flere år, blant annet i Wimbledon. Hør Tjærnås fortelle historien om kortspill på busstur til bortekamp da alt gikk i ball for Drillos norske assistent.

I tillegg blir det diskusjoner om den pågående TV-krigen mellom Discovery og TV 2, Champions League og videodømming.

Abonner i Itunes.

Eller hør episoden her nå:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball