Edvartsen tilbakeviser NFFs epost-påstander: - Jeg kan bevise at det er umulig

Fotballdommer Svein-Erik Edvartsen slår fast at han ikke står bak eposter som setter ham i et prangende lys.

Svein-Erik Edvartsen er i kamp med Norges Fotballforbund.  Foto: NTB Scanpix

fotball

Edvartsen er sparket fra jobben som avdelingsleder i Norges Fotballforbund. NFF mener han har sendt flere eposter i falskt navn.

Dette er hovedgrunnen til at han ikke er ønsket på Ullevaal stadion.

Edvartsen påpeker at alle fire epostene NFF har lagt fram, er sendt fra samme IP-adresse. Nå jobber han for å finne ut hvor han befant seg da han bestilte PC-en til en ansatt i august i fjor.

– Hvordan forklarer du IP-treffet?

– Jeg kan bevise at det er helt umulig at jeg har vært pålogget IP-adressen som disse epostene har blitt sendt fra på disse tidspunktene. Den ene datoen var jeg blant annet på påskeferie, sier Edvartsen til VG.

Han sier han var på fire forskjellige steder i Norge da epostene ble sendt.

– Det er ikke sånn at de sier at jeg har vært pålogget en IP-adresse klokken 12, og så har mailen blitt sendt 12.05. Vi snakker om flere ukers mellomrom, sier Edvartsen.

NFFs generalsekretær Pål Bjerketvedt ønsker ikke å gå inn i detaljer i en personalsak i media, men sier til VG:

– Vi gjenta følgende: NFF avsluttet tirsdag denne uken Svein-Erik Edvartsens arbeidsforhold med umiddelbar virkning på grunn av grovt pliktbrudd og annet vesentlig mislighold av arbeidsavtalen.Det er sakens kjerne. Den såkalte dommersaken som ble forlikt 9. mai i år, er ikke en del av denne saken. Vi registrerer at han nå forsøker å vri oppmerksomheten bort fra sakens alvorlige realiteter med sterke karakteristikker og særdeles alvorlige beskyldninger mot NFFs generalsekretær og øvrige ledelse.

I samme intervju, forteller Edvartsen at han angrer på hvordan konflikten mellom han og NFF har utartet seg.

– Jeg angrer på at jeg har vært en bidragsyter til at konflikten mellom Terje Hauge og meg selv eskalerte. Det startet med at jeg var uenig i team og mentor-oppsett. Det burde jeg og Terje Hauge ha løst sammen mye tidligere. Terje kunne vært mer smidig, og jeg kunne vært mer smidig. Det var der det krasjet sier han om dommerfeiden som raste i vår. (@NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball