Ekstra generalforsamling i Viking 14. desember

Allerede torsdag 14. desember kaller Viking Fotball AS inn til ekstraordinær generalforsamling.

Daglig leder Eirik W. Henningsen og styreleder Stig H. Christiansen har samlet aksjonærene til hyppige informasjonsmøter i høst. Om én uke er det alvor og ekstraordinær generalforsamling.  Foto: Jonas Haarr Friestad

fotball

Det opplyste klubben under møtet med rådmann Per Kristian Vareide i Stavanger og SR-Banks Tore Medhus mandag.

Styreleder Stig H. Christiansen i Viking Fotball AS varslet aksjonærene under samlingen forrige fredag, og i første omgang handler det om en emisjon, tilførsel av penger, for å drive Viking videre inntil en permanent løsning for stadion og klubbens gjeldsbelastning, rundt 75 millioner kroner, foreligger.

Samtlige politiske partier har per i dag i utgangspunktet sagt nei til å bidra, men Viking har ikke gitt opp å få politikerne på lag. Det kan likevel drøye til januar før en endelig avgjørelse foreligger fra politisk hold.

Det hører med til historien at politikerne fra venstre til høyre fløy etter de første møtene i juni overfor Aftenbladet var krystallklare på at kommunen skulle bidra til langsiktig løsning for Viking.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball