Engelsk avis: - Premier League-klubb vil ha Ødegaard

Southampton skal ønske seg 16-åringen på lån neste sesong.

PÅ RESERVELAGET: Martin Ødegaard har hatt en varierende start på karrieren i Real Madrid. Her jubler han for sin første scoring for Castilla.  Foto: Digitalsport

fotball

Etter å ha blitt jaktet på av de fleste europeiske storklubbene, valgte Martin Ødegaard til slutt kanskje den største av dem alle, Real Madrid.

Foreløpig har 16-åringen kun spilt noen få kamper for klubbens andrelag, Real Madrid Castilla, og scoret én gang, og mulighetene for spilletid på A-laget i Madrid kan se ut til å være noe begrenset.

Nå skriver den engelske tabloiden Daily Mirror at Premier League-klubben Southampton ønsker å låne den norske landslagsspilleren neste sesong.

Manager Ronald Koeman skal ha vært interessert i å sikre seg Ødegaard før han valgte Real Madrid, og skal nå ha hatt speidere for å se den norske unggutten spille for Castilla sist helg.

Southampton har hatt en sterk sesong, og ligger for øyeblikket som nummer seks i Premier League. Laget gjorde det også sterkt i fjor, under nåværende Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

Etter å ha solgt de fleste av stjernene fra fjorårssesongen, ble laget spådd nord og ned i år, men Nederland-legenden Koeman har overbevist som sjef på St. Mary's og «The Saints» har fortsatt en mulighet for mesterligaspill neste sesong.