Engelsk spisslegende hentet sørlending

Michael Crowe er leid ut fra Ipswich til Stevenage.

Michael Crowe er hentet på lån til Stevenage av Teddy Sheringham.  Foto: Reuters/Jon Anders Skau

fotball

20-åingen fra Randesund meldte overgang fra Start til Ipswich i 2012. Året etter fikk han sin første proffkontrakt med den engelske Championship-klubben, og de siste sesongene har han vært tredjekeeper der.

Nå har han altså blitt leid ut til Stevenage, som spiller på League Two i England. Der er Teddy Sheringham manager. 49-åringen kan se tilbake på en fantastisk karriere i Premier Leauge, hvor han har spilt for klubber som Tottenham, Manchester United og West Ham.

Fått med deg dette?

Sheringham har blant annet scoret 146 ganger i Premier League, og vunnet tre seriemesterskap, FA-cupen og Champions League med Manchester United. Stevenage er hans første manager-jobb, og han tok over der i mai i år.

Crowe har allerede rukket å få en kamp på benken for sitt nye lag. Lørdag så han Stevenage slå Morecambe 4-3 på hjemmebane. League Two-laget ligger på 18. plass i serien. Neste mulighet for Crowe til å få spilletid er i FA-cupkampen borte mot Yeovil førstkommende lørdag.

Keeperen fikk en ny ettårskontrakt med Ipswich i sommer, og får nå sitt andre utlånsopphold siden han kom til klubben. I fjor tilbrakte han to måneder i Vanarama Conference-klubben (nivå fem) Woking. Crowe har vært på benken for A-laget flere ganger de siste sesongene, men har fortsatt til gode å debutere for klubben.

PS! Fædrelandsvennen har forsøkt å få tak i Crowe onsdag morgen uten hell.