Erik med drømmemål da Skarp G19 vant: Håper på A-lagsspill med pappa neste sesong

Det ble en målrik affære da Skarp og Ishavsbyens gutter 19 lag møttes onsdags kveld.

Erik Hansen scoret et vakkertmål for Skarp.  Foto: Lars Elvevold

fotball

Ishavsbyen-Skarp 3–4 (1–2)

Ishavsbyen fikk gullhåpet spolert i forrige runde da de tapte seriefinalen mot Tromsdalen. Med seier mot Skarp i sin siste kamp for sesongen ville de likevel ha en god mulighet til å bli nummer to på tabellen.

Tabellsituasjonen vistes ikke

Skarp på sin side lå på sjetteplass, hele 20 poeng bak Ishavsbyen, før oppgjøret. Det var det imidlertid ikke mye om tydet på på Fløya Arena.

Aleksander Braathen sendte bortelaget i ledelsen, men Ishavsbyen utliknet ikke lenge etterpå ved Vemund Nordøy. Rett før pause sørget Jørgen Nilsen for 2–1 til Skarp.

Ishavsbyen utliknet imidlertid rett etter pause før to Skarp-scoringer, den en riktig perle av Erik Hansen, sendte bortelaget opp i 4–2-ledelse. Ishavsbyen skapte spenning med en redusering snaue ti minutter før slutt, men Skarp dro seieren i land.

Vakker scoring

Målscorer Erik Hansen curlet vakkert inn 4–2 fra spissen av 16-meteren, og var fornøyd både med målet og de tre poengene.

– Vi fikk revansjert tapet vi hadde mot dem tidligere i sesongen. Det er ikke ofte jeg scorer mål som venstreback, men jeg tenkte jeg måtte klinke til og få avsluttet angrepet, sier Hansen, som er sønn av Skarp-legende Tom Karlsen.

42-årige Karlsen uttaltenylig at han trolig tar en sesong til for Skarp, mye for å få oppleve å spille på A-laget sammen med sønnen. Erik håper og tror det skjer neste sesong.

– Jeg har jo trent en del med A-laget og synes det har gått greit. Jeg satser på at jeg kan slå noen crossere over til han på høyrebacken neste sesong, avslutter Hansen med et smil.