Etter 519 målløse minutter satt den endelig for Lehne Olsen

Thomas Lehne Olsen (24) har slitt med måltørke i eliteserien. Da ballen endelig satt i nota, betydde det lite.
fotball

ALFHEIM: Moelv-gutten var på rett plass og satte ballen i mål med første berøring etter at Sofien Moussa hadde kriget med Glimt-forsvaret i en hodeduell.

– Det var så klart godt å få en scoring og 1–1. Vi følte vi var litt på gang og kunne straffe dem, men så tullet vi igjen bakover, sier Lehne Olsen til iTromsø etter 1-2-tapet for erkerival Bodø/Glimt.

– Bare å beklage

I cupen har han scoret flere ganger, men i eliteserien kom hans første TIL-scoring etter 519 minutter. Det var også Lehne Olsens første eliteseriescoring siden 26. april-kampen for Strømsgodset mot Sandefjord i 2015. – Det ble lite glede i ha fått den scoringen. Vi er utrolig skuffet. Vi byr opp til dans her, med mye folk, og så leverer vi slik. Det er for dårlig her hjemme på Alfheim, rett og slett, sier Lehne Olsen, som kom inn etter 65 minutter i dagens kamp.

– Vi er for ustabile. Det er bare å beklage til dem som kom og så på og fikk med seg dette her. Vi må bare samle oss, stå oppreist og finne ut av dette sammen.

Thomas Lehne Olsen scoret sitt første mål for sesongen, mot Bodø/Glimt på Alfheim.  Foto: NTB scanpix

– For dårligNå er det selvsagt ikke bare Lehne Olsens oppgave å score mål. «Gutan» har bare truffet nettmaskene seks ganger på 11 serierunder.

– Det er for dårlig, ja. Jeg synes vi skaper ganske mange sjanser, men det er effektiviteten det skorter på. På såpass mange OK sjanser, burde vi scoret flere mål i dag, selv om det var en ujevn kamp av oss, sier TIL-trener Bård Flovik.