Everton risikerer poengtrekk

Premier League har startet etterforskning.

Everton undersøkes om de tok kontakt med manager Marco Silva mens han fortsatt var manager i Watford.   Foto: Reuters

fotball

Everton mistenkes om de brøt reglene som sier at man må ha tillatelse fra den andre klubben før man tar kontakt eller forhandler med en spiller, eller manager i dette tilfelle.

Marco Silva ble Everton-manager i mai, men fikk sparken i Watford i januar. Premier League skal nå finne ut om Everton tok kontakt med Silva uten Watfords viten mens han fortsatt ledet "The Hornets".

Ifølge BBC har Premier League fått advokater til å undersøke saken, og dersom Everton blir funnet skyldig risikerer klubben bøter, eller i verste fall poengtrekk.

Det er ikke sannsynlig at advokatene vil komme med noe svar til Premier League før 2019.

Everton har en seier og tre uavgjort på sine fire første kamper denne sesongen, og ligger på sjuendeplass med sine seks poeng. Watford har derimot full pott. Med 12 av 12 mulige poeng er det kun målforskjellen som hindrer dem fra serieledelse – bak Liverpool og Chelsea. (@NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball