Ferdig i Molde for to uker siden – nå kan han være på vei til USA

Pawel Cibicki får neppe muligheten til å spille seg inn på laget i Leeds.

Pawel Cibicki jubler etter 1-1 scoringen under kampen mot Start. Nå er svensken ferdig i Molde, og kan være på vei til MLS.   Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

fotball

Pawel Cibicki sto over siste seriekamp mot Sandefjord, og returnerte til Leeds før låneoppholdet i Molde var over.

Ole Gunnar Solskjær bekreftet da overfor Romsdals Budstikke at svensken ville prøve på nytt hos arbeidsgiveren i Championship.

– Han vil ha en ny mulighet i Leeds. Det er det som er arbeidsgiveren hans, og det er en spennende klubb for tida. Derfor fikk han sjansen til å reise tilbake litt tidligere, sa Solskjær etter kampen hvor MFK sikret sølvmedaljen i årets Eliteserie.

Slik blir det derimot neppe. Trener-legenden Marcelo Bielsa har fått ordentlig sving på den gamle storklubben etter at han ble ansatt i sommer, og skal ha gitt beskjed om at han ikke har planer om å bruke svensken. Bielsa ga også beskjed om det samme før Cibicki han dro til MFK.

USA neste?

Nå melder den britiske avisen Yorkshire Evening News at Cibicki kan være på vei til USA og Major League Soccer.

Det skal være minst én klubb som er interessert når overgangsvinduet åpner i januar, og det skal etter alle solemerker dreie seg om en permanent overgang.

Svensken ankom Leeds i august i 2017, men har bare fått ti kamper i den helhvite-drakta.

Cibicki noterte seg for tre scoringer på 13 kamper for MFK i høst.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball