Flasza tapt for TUIL - på vei til Arendal

Grzegorsz Flasza (29) fortsetter karrieren i 2.-divisjon.

FORLATER: Grzegorsz Flasza  Foto: Ronald Johansen / iTromsø

fotball

Den polske keeperen er så å si klar for Arendal, som rykket ned fra 1. til 2.-divisjon i fjor, etter de endte sist (16.-plass) med kun 21 poeng på 30 kamper.

- Jeg har ikke signert, men har et tilbud på bordet som jeg vurderer. Det er noen små ting som gjenstår, men sannsynligvis signerer jeg om noen dager. De ønsker meg og det er nært, så 80-90 prosent sikkert er det nå, sier Grzegorsz Flasza til iTromsø.

Ønsket i TUIL

Polakken som stod 21 kamper for TUIL sist sesong, og var lagets klare førstevalg, var naturlig nok ønsket med videre i Tromsdalen.

- De ringte for sent og kunne ikke gi meg kontrakt før i mars. Jeg sa til Gaute (Helstrup, trener) at jeg ikke kan vente så lenge, sier 29-åringen.

Dermed tar han nå steget ned en divisjon.

- Jeg vil selvfølgelig spille i 1.-divisjon og TUIL er jo der, men Arendal vil tilbake, og det kommer de til å klare. Det er ny stadion, stor optimisme og et bra lag, sier Flasza.

Besto testen

Fredag hadde han medisinsk test med Arendal, som han bestod.

- Det gikk bra, men jeg kjenner at jeg ikke et 100 prosent ennå. Muskelen er litt for svak, så det vil ta noen uker før jeg er helt tilbake. Jeg må trene meg opp, for jeg kjente det etter en 45 minutters økt i dag, at jeg ikke er helt klar ennå. Han pådro seg en meniskskade i oktober og mistet sesongslutten for TUIL, men nå som han er nesten helt tilbake, er han klar for å  signere en ettårskontrakt med Arendal, trolig like over helga.

- Hvis jeg signerer og det går bra, skal vi diskutere en lengre avtale i sommer, forteller den polske keeperen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball