Flovik bekreftet klar for ny klubb

Bård Flovik fikk i sommer sparken på Alfheim. Nå er den nye trenerjobben hans klar.

Bård Flovik har fått ny jobb.  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

fotball

2.-divisjonsklubben Alta er hans nye arbeidsgiver. Det melder klubben selv på Facebook.

Nyheten om at Flovik var høyaktuell for trenerjobben der kom i Altaposten onsdag kveld.

Bård Flovik ble avsatt som trener for TIL i slutten av juni etter å ha fått jobben fast i starten av september 2015 da han overtok etter Steinar Nilsen.

Alta skriver følgende i en pressemelding:

– Vi presenterer i dag Bård Flovik som ny hovedtrener. Bård kommer fra TIL hvor han var hovedtrener frem til i sommer og hvor han også har vært assistenttrener og spillerutvikler tidligere. Han har i tillegg lang erfaring som trener på ulike aldersbestemte landslag på guttesiden. Bård vil flytte til Alta og være på plass når vi starter 8.januar, skriver klubben i en pressemelding.

– Vi er enige om en avtale på to år. Alta IF er svært glad for å ha knyttet til oss en trener med Bårds erfaring og kompetanse. Vi var tidlig tydelige på at vi ønsket å bruke denne muligheten til å styrke vårt apparat og få inn noen som kan bidra til å gjøre oss som klubb bedre, både i 2018 og i årene som følger. Dette har ført til en grundig og god prosess, og vi føler absolutt vi har lyktes, skriver klubben videre.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball