Følg Molde-TIL og chat med Helge Skog

Gutan er klare for kamp i Rosenes By. Kampstart kl. 18!

Helge Skog følger Tromsøs kamper. 

fotball

Tromsø drar til Molde for å møte Ole Gunnar Solskjærs menn søndag kveld.

Etter en variabel formmessig periode ligger TIL i bunnstriden av eliteserien og trenger absolutt en seier. Men med tre poeng søndag kan Bård Floviks gutter klatre flere plasser på tabellen.

Her kan du følge kampen sammen med Helge Skog. Send gjerne inn dine kommentarer og betraktninger underveis. Kampstart 18.00! Chaten begynner en stund før den tid.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball