Følg TILs serieåpning sammen med sjefredaktør Stig Jakobsen

iTromsøs sjefredaktør så sin første TIL-kamp i 1974. Søndag ettermiddag skal Stig Jakobsen sammen med dere følge hvert sekund av TILs serieåpning mot Start.

Sjefsredaktør Stig Jakobsen følger Tromsø-kampen.  Foto: iTromsø

fotball

Følg kampen i vinduet nederst i saken fra klokken 18.

TIL er søndag på plass i Kristiansand for å møte Start. Oppgjøret kan du følge sekund for sekund med iTromsøs sjefredaktør Stig Jakobsen.

Redaktøren startet sin egen fotballkarriere i klubben Vårsol, som holder til noen kilometer nord for Finnsnes.

- Jeg tok etter noen år overgang til Finnsnes, og da trodde vi at vi var veldig gode. Det var helt til vi møtte TIL, og fikk bank, sier redaktøren som har fulgt TIL siden 70-tallet.

- Jeg var på min første TIL-kamp i 1974, og har fulgt dem siden.

Stig Jakobsen svarer på dine spørsmål fra cirka 15 minutter før kampstart klokken 18.00.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball