Vi fulgte TUIL-Levanger på 16. mai

TUILs ledelse glapp etter nok en dødballscoring i mot. Helstrup sendt på tribunen-følg det dramatiske oppgjøret på TUIL Arena her!
fotball

Vi takker for følget for denne gangen.

Det er slutt på TUIL Arena. Levanger vinner 2–1. Et bittert nederlag for hjemmelaget som ledet 1–0 og som nok føler seg snytt for et straffespark på stillingen 1–1.

90+2.min: Det haster for hjemmelaget nå.

90.min: Corner til TUIL.

90.min: Det legges til tre minutter. den var tøff å få i trynet for hjemmelaget.

90.min: Nesten på overtid går Levanger opp i ledelsen. Innbytter Stene setter et innlegg i mål.

2–1 Levanger!

89.min: Levanger gjør sitt andre bytte. hajdari gpr ut, Pal Sagøy kommer inn.

87.min: TUIL sliter med å finne åpninger.

84.min: Lars Henrik Andreassen inn for Andreas Løvland. Velfortjent applaus for «Løva» som har vært god i dag.

83.min: God sjanse for hjemmelaget, men ingen når fram på innlegget fra Kjæve.

81.min: Skjer lite på TUIL Arena for øyeblikket. Gjesten virker fornøyde med det ene poenget.

77.min: Mienna erstatter Vegard Lysvoll.

76.min: igjen roper TUIL på straffe når Abelsen går i bakken. Heller ikke denne gangen blir de hørt. Så ut som en riktig avgjørele ved denne anledningen.

75.min: TUIL gjør klar sitt andre bytte. Tor Martin Mienna er på tur inn.

74.min: TUIL styrer nå, men de store sjansene uteblir.

71.min: Over målet fra Abelsen.

71.min: Matland vinner et frispark i god posisjon.

70.min: Kampen har roet seg de siste minuttene.

67.min: Robert Stene erstatter Vegard Voll for bortelaget. Målfarlig spiller som vet hvor målet står.

66.min: Blåser friskt nå på TUIL Arena. TUIL har for øvrig hevet seg etter straffesituasjonen og er igjen det førende laget i kampen.

65.min: Bytte for hjemmelaget. Karlsen erstattes av Håkon Kjæve.

64.min: Mildt sagt inholdsrike minutter på TUIL Arena. Sett fra tribuneplass virket det som Helstrup hadde god grunn til å være opprørt over at det ikke blåses straffe.

60.min: Dommer Hansen tar seg en prat med Helstrup. Ender med at Helstrup sendes på tribunen!

59.min: Hele TUIL Arena roper på straffespark! Helstrup er ikke blid på TUIL-benken. Lysvoll ser ut til å tas når han er alene gjennom, men dommeren blåser ikke. hadde han gjort det hadde det blitt rødt kort til bortelaget.

59.min: Store muligheter for bortelaget. TUIL virker rystet etter utligningen.

57.min: God mulighet til bortelaget. Levanger er det farligtse laget for øyeblikket.

55.min: Johnsen stopper en farlig Levanger-kontring. Bortelaget er forundret over hvorfor ikke også Johnsen får se det gule kortet.

54.min: Soleklart gult kort til bortelagets Adria Lopez. Holder igjen Karlsen som er i ferd med å starte en kontring.

52.min: Bortelaget utligner og nok en gang svikter det på dødball for TUIL. Håvard Lorentzen header ballen i mål.

1–1!

51.min: Frispark til Levanger i god innleggsposisjon. Så noe billig ut det frisparket.

49.min: Løvland har vært god i dag. tar med seg ballen ofg forsøker et skudd. rett på keeper denne gangen.

Har sett bedre forsøk fra Matlands gode venstrefot.

48.min: 2.omgangen starter som første gjorde, med TUIL som det førende laget. Nå har hjemmelaget fått et frispark i god skuddposisjon. Matland ser ut til skulle ta det.

46.min: Andre omgang er i gang! Ingen bytter på noen av lagene.

Pause på TUIL Arena på stillingen 1–0 til TUIL. Det er fortjent etter banespillet og innledningen på kampen, men Levanger har hatt flere gode muligheter til utligning. Vi er tilbake om et lite kvarter med andre omgang!

42.min: God mulighet for bortelaget, men igjen er Bertnzen i TUIL-målet på plass. Kampen har jevnet seg ut selv om TUIL fortsatt dominerer banespillet.

37.min: TUIL fremdeles i førersetet. Abelsen nettopp frempå med et skudd fra skrått hold.

33.min: Stor sjanse for Levanger som kommer gjennom på TUILs venstreside. Brertnzen redder hjemmelaget.

31.min: Sjanse for Levanger. Dioury er nær ved å sette ballen i eget mål. Corner.

30.min: Kjempesjanse TUIL. Løvland slår inn og Lysvoll er en skotupp unna å sette ballen i mål. Corneren blir også farlig, men fremdeles 1–0.

29.min: Levanger roper på straffespark for hands. Ingen gehør for det hos dommeren.

28.min: Russen, som ble gitt gratis inngang til dagens kamp, har vel ikke akkurat strømmet til TUIL Arena, men noen russ er det her.

26.min: Meget svakt utnyttet. Skuddet fra 18 meter går i Tromsdalselva. Likevel er det tendenser til at bortelaget er litt mer med i kampen.

25.min: Frispark til bortelaget i meget god posisjon.

23.min: Levanger på sin første visitt, men skuddet fra 20 meter er ikke spesielt godt.

20.min: Klareres greit av Levanger.

20.min: En Levanger-spiller får gult kort for å holde igjen Abelsen. Matland skal svinge inn.

18.min: TUIL fortsetter å kjøre kampen.

15.min: Helt tydelig at TUIL spiller med selvtillit. Finner hverandre fint og er trygge i pasningsspillet.

13 min: Fortjent ledelse til hjemmelaget. Matland finner Lysvoll som skyter. Keeper redder, men Ahamed setter returen sikkert i mål. Flott spill av hjemmelaget som har begynt kampen godt.

1–0 til TUIL!

10 min: Pent TUIL-spill resulterer i en corner, kampens første. Kort variant ender opp med et ufarlig skudd fra Håvard Lysvoll. Lysvoll som fortsetter i sin «vikarjobb» på høyreback.

7.min: Fortsatt ingen store målsjanser, men det er TUIL som har tilrevet seg et lite initiativ.

6.min: På TUILs benk i dag sitter Kristoffer hay, Tor Martin Mienna, Lars henrik Andreassen, Elias Skogvoll, Tobias Vibe, Håkon Kjæve og Adrian Mikkelsen.

4.min: Første halvsjanse i kampen. «Mo» bryster ned til Lysvoll som skyter til side for mål.

2. min. Rolig innledning på kampen. Ikke veldig mye folk på TUIL Arena, litt skuffende kanskje anledningen tatt i beraktning.

Lagene er på banen og klare til avspark.

Bortelagets største profil er utvilsomt spissen Jo Sondre Aas som har scoret mye mål i OBOS-ligaen for både Levanger og sin tidligere klubb Ranheim.

Gjestene fra Trøndelag stiller med dette laget: Julian Lund- Tom Erik Nordberg- Håvard Lorentzen- Hampus Holmgren- Adria Lopez- Vegard Voll- Igoh Ogbu- Mats Andreas Pedersen- Ermai Hajdari- Jo Sondre Aas.

Det betyr at Anders Jenssen ble spilleklar og tar plass igjen i TUILs midtforsvar. Steffen Skogvang Pedersen og Tobias Vibe mangler fortsatt.

Hjemmelaget stiller med følgende lag i dag: Marius Bertnzen- Håvard Lysvoll- Mehdi Dioury- Anders Jenssen- Jo Nymo Matland- Lars Gunnar Johnsen- Anders Karlsen- Mathias Abelsen- Andreas Løvland- Vegard Lysvoll- Mohammed Ahamed Jama.

TUIL tok altså sesongens første seier i bortekampen mot Notodden søndag. Med de poengene krøp hjemmelaget opp til 13. plass på tabellen. Levanger ligger plassen bak med sine fem poeng.

Spilleforholdene er det ingenting å si på. Sola har riktignok gjemt seg bak skyene, men det er flott temperatur og lett vind på i Tromsdalen.

TUIL har virkelig invitert til fest i Dalen i dag med grilling på campingen før kampen og nachspiel etterpå der hjemmelaget håper å kunne feire sesongens andre sier.

Hei og velkommen til TUIL Arena. Mitt navn er Lars Elvevold og jeg skal oppdatere oppgjøret mellom Tromsdalen og Levanger i dag 16. mai, på fotballens festdag!

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball