Forsterker laget: Vålerenga henter Abu på lån

Mohammed Abu skal spille for Oslo-klubben ut sesongen.

Mohammed Abu skal spille for Vålerenga.  Foto: Hommedal, Marit / NTB scanpix

fotball

Vålerenga henter Mohammed Abu på lån fra MLS-klubben Columbus Crew ut sesongen.

Den ghanesiske midtbanespilleren ble presentert på klubbens nettsted fredag.

26-åringen spilte for Ronny Deila i Strømsgodset gjennom tre perioder og får gode skussmål fra treneren.

– Abu var den beste spilleren i Eliteserien før han reiste til utlandet. Han er veldig ballsikker, alltid tilgjengelig, flink til å spille fremover, både kort og langt, og har ikke minst bra rutine og forståelse for spillet, forteller Deila til Vålerengas nettsted.

Midtbanespilleren har seks landskamper for Ghana og ser fram mot å tilbringe høstsesongen på Valle.

– Ronny var som en far for meg da jeg bodde i Norge sist. Det er en glede å være her, og jeg ser virkelig fram til å ta del i dette prosjektet. Jeg ønsker å oppnå noe her, og skal gjøre mitt beste for laget.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball