Fredrik Haugen skrev under på ny Brann-kontrakt

– Det har vært mye skriverier.

Fredrik Haugen blir værende i Brann.  Foto: NTB scanpix

fotball

Etter lang tids spekulasjoner forlenger Fredrik Haugen (25) kontrakten med Brann.

Det bekrefter klubben på sine hjemmesider torsdag kveld.

Midtbanespillerens kontrakt varte i utgangspunktet til sommeren 2018. Nå er den forlenget med tre år – til sommeren 2021.

– Det har vært en lang tankeprosess for hva fremtiden skulle bringe. Det har vært mye skriverier i media også, så nå er det deilig å kunne fokusere for fullt på fotballen igjen, sier Haugen til brann.no

– Jeg er glad i Brann-supporterne og har lyst å bevare mitt gode forhold til dem. På en måte var det kjærligheten til supporterne som gjorde at jeg valgte å forlenge, sier Haugen.

– Det tok litt tid å bli enige

Haugen har vært én av bærebjelkene i Brann-laget som har kjempet i toppen av Eliteserien de to siste årene.

I 2017 scoret han 5 mål – og noterte seg for 10 målgivende.

I vinterpausen har han imidlertid vært koblet til flere klubber, deriblant nyopprykkede Start.

– Det har aldri vært noen tvil om at Fredrik var sterkt ønsket i Brann. Det tok litt tid å bli enige, men det viktigste er at samtalene førte frem til en ny kontrakt, forteller sportssjef Rune Soltvedt.

Haugen spilte hele første omgang da Brann beseiret Viking med sifrene 3–2 i Vestlandshallen tidligere torsdag.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball